Laatste nieuws

Wist je dat . . . December 2018

15 december 2018
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden,

Graag willen wij met deze nieuwe 'wist je dat...' nieuwsbrief weer een aantal zaken bij jullie onder de aandacht brengen. 

Wist je dat...:
- Wij al een aantal aanmeldingen hebben ontvangen voor de inzet van Zwemvereniging Beek en Donk als 'helpende handjes' voor Kwizut. 
- Wij nog véél meer aanmeldingen nodig hebben! Samen kunnen we er een succes van maken! 
- We hopen dat jij er ook bij bent door je op te geven via de link die je eerder toegestuurd hebt gekregen of door een mail te sturen naar activiteitencommissie@zwemverenigingbeekendonk.nl

- Er in de beoordelingslijst (met de smileys) helaas niet altijd een goed antwoord wordt weergegeven bij het onderdeel 'mag op diploma'. Hier staat 'ja' of 'nee', echter dit komt niet altijd overeen met de beslissing van de trainer. We willen je dan ook vragen om dit onderdeel vooralsnog te negeren en niet de met de kinderen te bespreken. Wij zullen dit punt bij Club Assistent melden met het verzoek om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat dit wel klopt. Excuus voor de verwarring die hierover is of kan ontstaan.

- Het zwembad de Drie-Essen ons nogmaals heeft verzocht om te zorgen dat er niet tegen de toegangsdeuren wordt geduwd. Deze openen automatisch. Ook is het niet toegestaan om bij de toegangsdeuren te spelen. Het komt herhaaldelijk op donderdagen voor dat het systeem van de toegangsdeuren gereset moet worden. Hierdoor kan schade ontstaan aan het systeem. We verzoeken iedereen dus om te wachten tot de deur automatisch opent en we verzoeken alle ouders/verzorgers om hun kinderen niet bij de deuren te laten spelen.

- Je via je 'my club' pagina (of in de app) je jezelf kunt afmelden voor een zwemles; bij 'mijn komende trainingen' kun je de datum kiezen waarop je niet kunt komen zwemmen en dan kun je het vinkje weggehalen en de afmelding opslaan. 

- We alle ouders/ verzorgers verzoeken om (met name om 19:15 uur) zelf te zorgen voor toezicht op het kind dat komt zwemmen totdat de kinderen met de trap naar boven mogen. Boven aan het bad is er voldoende toezicht vanuit de Vereniging, maar dat is er niet onderaan de trap en dat levert wel eens wat moeilijkheden op in het gedrag van de kinderen. We verzoeken ouders/verzorgers dus om te blijven wachten totdat de kinderen naar boven mogen.

- Wanneer je jezelf omkleedt in het dames of herenkleedlokaal je er allemaal verantwoordelijk voor bent om de deur achter je dicht te maken, zodat de andere zwemmers die zich aan het omkleden zijn niet ineens bekeken kunnen worden door mensen die voorbij lopen. 
 
- Het diplomazwemmen op zondag 27 januari 2019 gepland staat. Indien je op diploma mag ontvang je daar t.z.t. per mail een bericht over.

- De Algemene Ledenvergadering gepland staat op dinsdag 12 februari 2019 om 19:30 uur in het Ontmoetingscentrum. Een aparte uitnodiging volgt nog.

- Wij iedereen hele fijne feestdagen toewensen en een heel sportief en spetterend 2019!  

Vragen? Opmerkingen? We horen het graag! 

Team Zwemvereniging Beek en Donk
 


 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden, Bedankt voor jullie geduld de afgelopen weken, waarin je niet kon komen zwemmen. Zwemmen zorgt voor plezier,… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden, Zoals jullie wellicht al hebben vernomen mogen alle binnenzwembaden de deuren vanaf maandag 11 mei weer openen. Wanneer… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl

update

25 april 2020
Beste leden, Afgelopen dinsdag 21 april werd tijdens de nieuwe persconferentie bekend dat er een kleine versoepeling van een aantal… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden,   Op dinsdag 31 maart heeft het kabinet de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd. Dit… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-09-2017 Meer >
 
 
01-08-2017 Meer >
 
 
 
03-07-2017 Meer >
 
 
 
 
 
14-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
04-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
23-10-2016 Meer >
 
 
 
13-10-2016 Meer >
 
 
15-07-2016 Meer >
 
 
 
 
13-04-2016 Meer >
 
 
 

Locatie

Zwembad Drie Essen
Parklaan 4
5741 EZ Beek en Donk
Terug naar boven