Zwemvaardigheidsdiploma's

Na het behalen van het Zwem ABC kun je je vaardigheden vergroten en uitbreiden met de verschillende vaardigheidsdiploma’s.
Je kunt kiezen uit:

Zwemvaardigheid 1,2,3

De naam zegt het al, je gaat je zwemvaardigheid vergroten, naast de slagen die geleerd zijn bij het Zwem ABC, leer je bij zwemvaardigheid de vlinderslag en de samengestelde rugslag. Daarnaast komen er ook onderdelen voorbij die je bij survival en synchroonzwemmen nodig hebt.

Snorkelen 1,2,3

Voor degene die de onderwaterwereld wil ontdekken wordt het snorkeldiploma gegeven.

Voor dit diploma leer je verschillende oefeningen die boven en onderwater moeten worden uitgevoerd.

Survival 1,2,3

Wat moet je doen als je onverwacht te water raakt of als je iemand ziet die onverwacht te water is geraakt. Bij het vaardigheidsdiploma Survival leer je hoe je jezelf en een vriendje moet redden als dit gebeurt. Maar ook wat je niet moet doen als dit gebeurt!

Wereldslagen 1,2,3

Altijd al de Spaanse slag, Japanse crawl of Zeemansslag willen leren? Bij de het vaardigheidsdiploma wereldslagen worden de al bekende zwemslagen in een ander jasje gestoken en leer je de slagen die over de hele wereld gezwommen worden.
 

Het trainen voor deze vaardigheidsdiploma’s wordt per zwemseizoen in onderling overleg met de desbetreffende train(st)er en de leerlingen uit de groep en afhankelijk van de animo ingevuld. Niet alle vaardigheidsdiploma’s worden ieder half jaar gegeven.

Locatie

Zwembad Drie Essen
Parklaan 4
5741 EZ Beek en Donk
Terug naar boven