Aanmelden als lid van zwemvereniging Beek en Donk

Haal je zwemdiploma bij ZWV Beek en Donk

Lid worden
Om lid te worden van Zwemvereniging Beek en Donk kun je onderstaand formulier invullen en digitaal versturen. Indien nodig kunnen wij je hier mee helpen. Kom dan op donderdagavond naar het zwembad.

Wachtlijst
Voor kinderen die zich aan willen melden voor zwemdiploma A geldt een wachtlijst, de wachttijd is momenteel zo'n 1,5 jaar. Vanaf 4,5 jaar kunnen kinderen bij ons terecht om te leren zwemmen. Het is uiteraard mogelijk en dus ook raadzaam om je kind al eerder aan te melden.

Voor kinderen die al in het bezit zijn van een of meerdere diploma’s wordt gekeken of er plaats is bij het betreffende diploma.
Lid worden

Bankgegevens

Zwemmen

Denk hierbij aan relevante informatie voor onze lesgevers en trainers, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, bijzonderheden met betrekking tot gedrag, enzovoort.

Zijn er meer kinderen van u die op donderdagavond zwemles hebben?
Zo ja, wie en hoe laat: