Uitje naar MonkeyTown

08 oktober 2017

Zwemvereniging Beek en Donk gaat op stap met kleine aapjes.

Zaterdag 7 oktober stond het uitje met de leden tot en met 8 jaar op de agenda, en zo geschiedde!

Om 10 uur ‘s ochtends vertrok een heuse delegatie van de zwemvereniging vanaf de brandweerkazerne te Beek en Donk naar Veghel. De bestemming: Monkeytown!

Na een enerverende rit, de auto’s zaten vol met uitgelaten aapjes, stonden ze om 10.30 uur voor de deur van Monkeytown te trappelen.

Eenmaal binnen werden ze ontvangen, voorzien van instructies en na inname van de schoenen naar de stek begeleid. Binnen enkele seconden lagen alle jassen verspreid over de vloer en waren de kinderen gevlogen. De begeleiding ruimt het wel op…

Overal klimmende, klauterende, glijdende, en vooral spelende kinderen die de grootste plezier hadden. Dit keer buiten het zwembad waar je ze normaal gesproken tegenkomt.

Gelukkig was voor vertrek bekend wat de ’snackwensen’ waren zodat de lunch, die er uiteraard bij hoort, zo geregeld was. In sneltreinvaart verdwenen de frietjes en snacks in de hongerige mondjes. Het drinken overigens was gedurende de hele dag niet aan te slepen, van spelen krijg je nu eenmaal grote dorst.

Na de lunch nog anderhalf uur flink spelen en tussendoor nog een heerlijk ijsje uitzoeken ter afsluiting van een fantastische dag. De kinderen moesten echt mee terug maar wilden eigenlijk blijven.

Bij terugkomst stonden alle ouders alweer te wachten om hun kroost mee te nemen, moe en voldaan zijn de kinderen overgedragen aan de papa’s en mama’s.

Beste leden, ouders/verzorgers, Het zwemseizoen is afgesloten en ook de schoolvakantie is begonnen! We kijken terug op een leuk… Meer >

Zwemvereniging Beek en Donk heeft donderdag het zwemseizoen afgesloten met 2 zwemuren vol speelplezier. Alle leden mochten hun ouder,… Meer >

Zondag 30 juni 2019 mochten 53 kandidaten op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders, verzorgers, opa’s en… Meer >

Beste leden, Donderdag 4 juli is het alweer de laatste zwemavond van ons seizoen 2018-2019!  De afsluiting van dit seizoen… Meer >