Jaarkalender seizoen 2019/2020

06 juli 2019

Beste leden, ouders/verzorgers,

Het zwemseizoen is afgesloten en ook de schoolv
akantie is begonnen! We kijken terug op een leuk seizoen waarin we met plezier zwemles hebben gegeven en er leuke activiteiten (zowel binnen als buiten als het bad) hebben plaatsgevonden.

Wij sluiten dit seizoen af met een aantal ‘wist je datjes’;

Wist je dat….;

- Onze nieuwe jaarkalender op de homepage van onze website staat. Je hem ook kunt openen via deze link.
- We al onze leden een zwemveilige zomervakantie toewensen met de volgende 'wist je dat' tips:

* je kinderen zonder zwemdiploma nooit zonder toezicht in of bij het water (zelfs niet bij ondiep water) moet laten.
* kinderen met het Zwemdiploma A zwemveilig zijn in zwembaden zonder attracties.
* kinderen met Zwemdiploma B zwemveilig zijn in zwembaden met attracties.
* kinderen met Zwemdiploma C zwemveilig zijn in zwembaden met attracties en ook in het open water (excl. de zee en grote rivieren).
* de zee en grote rivieren erg onvoorspelbaar zijn vanwege (sterke) stromingen, grote temperatuurverschillen en plotselinge golslag.

* je nooit in de zee mag gaan indien de rode vlag is gehesen! Er geldt dan een door strandwachters uitgebracht verbod om te zwemmen.

- we onze leden graag weer terug zien op donderdag 22 augustus 2019.

Spetterende groet,
Team Zwemvereniging Beek en Donk

Fijne feestdagen

19 december 2019