Laatste nieuws

Wist je dat . . . mei 2018

30 mei 2018
www.zwemverenigingbeekendonk.nl

Beste leden,

 

Nog een paar weken te gaan voordat de zomervakantie begint. Tijd voor weer een nieuwe ‘wist je dat…’ nieuwsbrief;

 

Wist je dat…;

- Onze trainers Annelies, Elsina en Joyce een cursus gebarentaal hebben gevolgd vanuit Uniek Sporten De Peel en dat ze daar inmiddels een certificaat voor hebben ontvangen. Dit ten behoeve van de zwemles aan 2 dove leden en wellicht ook te gebruiken ter ondersteuning van de communicatie in de G-baan.
 

- Er op donderdag 17 mei hard gepoetst is door enkele moeders! Het materialenhok én alle materialen zijn goed schoongemaakt! Nogmaals super bedankt voor de moeders die geholpen hebben!
 

- We na de zomervakantie opnieuw een beroep op al onze leden/ouders/verzorgers doen om te poetsen; zo kunnen we gebruik blijven maken van schone materialen!
 

- Op zondag 20 mei de Rabobank Clubkascampagne cheques werden uitgereikt. Zwemvereniging Beek en Donk heeft €277,20 ontvangen. Iedereen bedankt die op de vereniging heeft gestemd!
 

- We op zoek zijn naar enthousiaste leden/ouders/verzorgers die een plaats in het bestuur willen innemen! Bij voorkeur zoeken we iemand die de functie van secretaris op zich wil nemen en iemand die bezig wil zijn met sponsorwerving. Heb je interesse of vragen dan kun je die op donderdag avond stellen aan één van de bestuursleden of je kunt een mail sturen naar voorzitter@zwemverenigingbeekendonk.nl. We hopen op versterking van ons team!
 

- We op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden voor sponsorwerving! Heb jij een bedrijf of ken jij iemand met een bedrijf die onze vereniging wil sponsoren dan horen we dat graag! Met extra inkomsten vanuit sponsorwerving hopen we de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.
 

- We op zondag 24 juni weer het diplomazwemmen organiseren. Met het diplomazwemmen wordt een traject van leren zwemmen afgerond.
 

- We hopen dat al onze leden minimaal hun Zwem ABC bij ons halen. Je voldoet namelijk pas aan de Nationale Norm Zwemveiligheid als je het volledige Zwem ABC op zak hebt!
 

- Je na het behalen van het C diploma bij ons verder kunt zwemmen (van 19:45-20:45 uur) om te oefenen voor het diploma Zwemvaardigheid I. Na het behalen van het Zwemvaardigheid I diploma zijn er diverse opties mogelijk, zoals zwemvaardigheid II, Snorkelen, Survival en Wereldslagen. Meer informatie hierover vind je op onze website!
 

- Je via je ‘my club’ pagina de voortgang van de zwemles kunt volgen bij ‘mijn prestaties’.
 

- Je via je ‘my club’ pagina jezelf kunt afmelden voor een zwemles; bij ‘mijn komende trainingen’ kun je de datum kiezen waarop je niet kunt komen zwemmen.

Vragen? Opmerkingen? We horen het graag!

Team Zwemvereniging Beek en Donk 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden,   Op dinsdag 31 maart heeft het kabinet de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd. Dit… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden,  In navolging van de voorgaande afgelasting van de zwemavond (de survivalles en clubkampioenschappen) én de… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden, Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio's, de adviezen van het RIVM en het standpunt… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl

Richtlijnen Corona Virus

09 maart 2020
Beste leden, ouders/verzorgers, Zwemvereniging Beek en Donk volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het Corona Virus. Vrijdag… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-09-2017 Meer >
 
 
01-08-2017 Meer >
 
 
 
03-07-2017 Meer >
 
 
 
 
 
14-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
04-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
23-10-2016 Meer >
 
 
 
13-10-2016 Meer >
 
 
15-07-2016 Meer >
 
 
 
 
13-04-2016 Meer >
 
 
 

Locatie

Zwembad Drie Essen
Parklaan 4
5741 EZ Beek en Donk
Terug naar boven