Wist je dat . . . mei 2018

30 mei 2018

Beste leden,

Nog een paar weken te gaan voordat de zomervakantie begint. Tijd voor weer een nieuwe ‘wist je dat…’ nieuwsbrief;

Wist je dat…;

- Onze trainers Annelies, Elsina en Joyce een cursus gebarentaal hebben gevolgd vanuit Uniek Sporten De Peel en dat ze daar inmiddels een certificaat voor hebben ontvangen. Dit ten behoeve van de zwemles aan 2 dove leden en wellicht ook te gebruiken ter ondersteuning van de communicatie in de G-baan.

- Er op donderdag 17 mei hard gepoetst is door enkele moeders! Het materialenhok én alle materialen zijn goed schoongemaakt! Nogmaals super bedankt voor de moeders die geholpen hebben!

- We na de zomervakantie opnieuw een beroep op al onze leden/ouders/verzorgers doen om te poetsen; zo kunnen we gebruik blijven maken van schone materialen!

- Op zondag 20 mei de Rabobank Clubkascampagne cheques werden uitgereikt. Zwemvereniging Beek en Donk heeft €277,20 ontvangen. Iedereen bedankt die op de vereniging heeft gestemd!

- We op zoek zijn naar enthousiaste leden/ouders/verzorgers die een plaats in het bestuur willen innemen! Bij voorkeur zoeken we iemand die de functie van secretaris op zich wil nemen en iemand die bezig wil zijn met sponsorwerving. Heb je interesse of vragen dan kun je die op donderdag avond stellen aan één van de bestuursleden of je kunt een mail sturen naar voorzitter@zwemverenigingbeekendonk.nl. We hopen op versterking van ons team!

- We op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden voor sponsorwerving! Heb jij een bedrijf of ken jij iemand met een bedrijf die onze vereniging wil sponsoren dan horen we dat graag! Met extra inkomsten vanuit sponsorwerving hopen we de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.

- We op zondag 24 juni weer het diplomazwemmen organiseren. Met het diplomazwemmen wordt een traject van leren zwemmen afgerond.

- We hopen dat al onze leden minimaal hun Zwem ABC bij ons halen. Je voldoet namelijk pas aan de Nationale Norm Zwemveiligheid als je het volledige Zwem ABC op zak hebt!

- Je na het behalen van het C diploma bij ons verder kunt zwemmen (van 19:45-20:45 uur) om te oefenen voor het diploma Zwemvaardigheid I. Na het behalen van het Zwemvaardigheid I diploma zijn er diverse opties mogelijk, zoals zwemvaardigheid II, Snorkelen, Survival en Wereldslagen. Meer informatie hierover vind je op onze website!

- Je via je ‘my club’ pagina de voortgang van de zwemles kunt volgen bij ‘mijn prestaties’.

- Je via je ‘my club’ pagina jezelf kunt afmelden voor een zwemles; bij ‘mijn komende trainingen’ kun je de datum kiezen waarop je niet kunt komen zwemmen.

Vragen? Opmerkingen? We horen het graag!

Team Zwemvereniging Beek en Donk

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook… Meer >

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in… Meer >

Zondag 27 januari mochten 47 kandidaten van de Zwemvereniging op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders,… Meer >