Survivalles en Clubkampioenschappen 2018

14 maart 2018
Zoals al in het jaarrooster staat vermeld worden op donderdagavond 15 maart a.s. voor alle leden van de zwemvereniging, met minimaal een diploma A, clubkampioenschappen gehouden.

De leden zonder diploma, hebben allemaal van 18:45 tot 19:15uur survivalles. Dus ook de leden die normaal van 19:15 tot 19:45uur zwemmen!
Vergeet niet een groot T-shirt mee te nemen.

Voor leden die niet mee doen aan de clubkampioenschappen vervalt de wekelijkse zwemles.

Op deze avond zal per leeftijdscategorie in jongens en meisjes series worden gezwommen.
Om ieder de gelegenheid te geven om uit te rusten tussen de verschillende zwemslagen in zal eerst voor elke categorie vrije slag (zwemslag naar keuze op de buik) afgewerkt worden,
daarna de rugslag (enkelvoudige rugslag, samengestelde rugslag of rugcrawl) en daarna de schoolslag.
Leden tot en met 12 jaar zwemmen 25 meter per slag, 13 jaar en ouder 50 meter per slag.

Tijdens de avond zullen er op diverse plaatsen wedstrijdschema’s hangen en liggen zodat iedereen kan volgen in welke fase van de kampioenschappen we zijn.
Na de laatste serie zullen we, in verband met enig rekenwerk, 10 à 15 minuten nodig hebben om de uitslag op papier te krijgen en over te kunnen gaan tot de prijsuitreiking (Bekers t/m 18 jaar).
Wil je mee doen aan de clubkampioenschappen dan kun je je voor 1 maart inschrijven via de website.

Om alle deelnemers aan te moedigen zou het leuk zijn als er publiek aanwezig is. Wel het verzoek om achter de witte lijn te blijven; hierdoor houdt iedereen zicht op het zwemmen.

Wij hopen op een gezellige en geslaagde avond!!!

De activiteitencommissie.

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in… Meer >

Zondag 27 januari mochten 47 kandidaten van de Zwemvereniging op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders,… Meer >

“En als wij dan allen tot aan den kraag gevuld zijn, en verlangen naar onze slaap, rest ons ons alleen nog te zeggen..."DANK"... DANK… Meer >