Pieten aan het bad

02 december 2016
Vol verwachting klopten ook de hartjes van de jeugdleden van de zwemvereniging. Afgelopen donderdag werden zij verrast door een bezoek van twee pieten. De pieten zijn langs alle badjes gegaan, waar ze door de kinderen mooi werden toegezongen. Na het liedje lieten de kinderen in het ondiepe water nog aan de pieten zien hoe goed ze zich al door het water kunnen voortbewegen. En de pieten…. die waren super trots én onder de indruk van de zwemkwaliteiten van de kinderen. De kinderen verdienden dan ook allemaal een dikke duim, zoals op de foto te zien is. Na het zwemmen werden alle leden door de pieten getrakteerd op een lekkere chocolade letter en een traktatiezak met strooigoed! Mmmmm, lekker! De zwemvereniging bedankt de pieten voor hun bezoek en hoopt ze volgend jaar weer terug te zien! Ondertussen gaan wij door met zwemmen en de voorbereiding voor de verschillende zwemdiploma’s.

Beste leden, Donderdag 4 juli is het alweer de laatste zwemavond van ons seizoen 2018-2019!  De afsluiting van dit seizoen… Meer >

Oproep aan alle leden! Breng jouw stem uit en steun Zwemvereniging Beek en Donk!   Rabobank Peel Noord organiseert wederom… Meer >

Op donderdagavond 21 maart stond de zwemavond van zwemvereniging Beek en Donk in het teken van een survivalles en de jaarlijkse… Meer >

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook… Meer >