Pieten aan het bad

02 december 2016
Vol verwachting klopten ook de hartjes van de jeugdleden van de zwemvereniging. Afgelopen donderdag werden zij verrast door een bezoek van twee pieten. De pieten zijn langs alle badjes gegaan, waar ze door de kinderen mooi werden toegezongen. Na het liedje lieten de kinderen in het ondiepe water nog aan de pieten zien hoe goed ze zich al door het water kunnen voortbewegen. En de pieten…. die waren super trots én onder de indruk van de zwemkwaliteiten van de kinderen. De kinderen verdienden dan ook allemaal een dikke duim, zoals op de foto te zien is. Na het zwemmen werden alle leden door de pieten getrakteerd op een lekkere chocolade letter en een traktatiezak met strooigoed! Mmmmm, lekker! De zwemvereniging bedankt de pieten voor hun bezoek en hoopt ze volgend jaar weer terug te zien! Ondertussen gaan wij door met zwemmen en de voorbereiding voor de verschillende zwemdiploma’s.

Beste leden, ouders/verzorgers, Het zwemseizoen is afgesloten en ook de schoolvakantie is begonnen! We kijken terug op een leuk… Meer >

Zwemvereniging Beek en Donk heeft donderdag het zwemseizoen afgesloten met 2 zwemuren vol speelplezier. Alle leden mochten hun ouder,… Meer >

Zondag 30 juni 2019 mochten 53 kandidaten op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders, verzorgers, opa’s en… Meer >

Beste leden, Donderdag 4 juli is het alweer de laatste zwemavond van ons seizoen 2018-2019!  De afsluiting van dit seizoen… Meer >