Pieten aan het bad

02 december 2016
Vol verwachting klopten ook de hartjes van de jeugdleden van de zwemvereniging. Afgelopen donderdag werden zij verrast door een bezoek van twee pieten. De pieten zijn langs alle badjes gegaan, waar ze door de kinderen mooi werden toegezongen. Na het liedje lieten de kinderen in het ondiepe water nog aan de pieten zien hoe goed ze zich al door het water kunnen voortbewegen. En de pieten…. die waren super trots én onder de indruk van de zwemkwaliteiten van de kinderen. De kinderen verdienden dan ook allemaal een dikke duim, zoals op de foto te zien is. Na het zwemmen werden alle leden door de pieten getrakteerd op een lekkere chocolade letter en een traktatiezak met strooigoed! Mmmmm, lekker! De zwemvereniging bedankt de pieten voor hun bezoek en hoopt ze volgend jaar weer terug te zien! Ondertussen gaan wij door met zwemmen en de voorbereiding voor de verschillende zwemdiploma’s.

Beste leden,   Op dinsdag 31 maart heeft het kabinet de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd. Dit… Meer >

Beste leden,  In navolging van de voorgaande afgelasting van de zwemavond (de survivalles en clubkampioenschappen) én de… Meer >

Beste leden, Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio's, de adviezen van het RIVM en het standpunt… Meer >

Richtlijnen Corona Virus