Activiteitenoverzicht

Locatie Zwemrecreatie Drie Essen
Adres Parklaan 4, 5741 EZ Beek en Donk
Clubkampioenschappen
Uitnodiging en inschrijving voor de clubkampioenschappen op donderdag 15 maart.
Beste leden,

Zoals al in het jaarrooster staat vermeldt worden op donderdagavond 15 maart a.s. voor alle leden van de zwemvereniging, met minimaal een diploma A, clubkampioenschappen gehouden.
Hierbij geldt:
  • De leden met geen diploma hebben allemaal van 18.45 tot 19.15 survival les. Dus ook voor de leden die normaal van 19.15 tot 19.45 zwemmen! Vergeet dus niet een groot T-shirt mee te nemen.
  • Alle leden met diploma mogen mee doen aan de clubkampioenschappen.
  • Voor leden die niet meedoen aan de clubkampioenschappen vervalt de wekelijkse zwemles.

De clubkampioenschappen worden in één avond georganiseerd. De prijsuitreiking zal ook op deze avond plaatsvinden aansluitend aan het zwemmen.
  • Leden tot en met 12 jaar zwemmen van 19.00 tot ca. 20.45 uur.
  • Leden van 13 jaar en ouder zwemmen van 20.45 tot ca. 21.15 uur.

Op deze avond zal per leeftijdscategorie in jongens en meisjes series worden gezwommen.
Om ieder de gelegenheid te geven om uit te rusten tussen de verschillende zwemslagen in zal eerst voor elke categorie vrije slag (zwemslag naar keuze op de buik) afgewerkt worden, daarna de rugslag (enkelvoudige rugslag, samengestelde rugslag of rugcrawl) en daarna de schoolslag.
Leden tot en met 12 jaar zwemmen 25 meter per slag, 13 jaar en ouder 50 meter per slag.

Tijdens de avond zullen er op diverse plaatsen wedstrijdschema’s hangen en liggen zodat iedereen kan volgen in welke fase van de kampioenschappen we zijn.
Na de laatste serie zullen we, in verband met enig rekenwerk, 10 à 15 minuten nodig hebben om de uitslag op papier te krijgen en over te kunnen gaan tot de prijsuitreiking (Bekers t/m 18 jaar).
Wil je mee doen aan de clubkampioenschappen dan kun je je voor 22 februari inschrijven via de website of stuur een e-mail naar activiteitencommissie@zwemverenigingbeekendonk.nl.

Om alle deelnemers aan te moedigen zou het leuk zijn als er publiek aanwezig is. Wel het verzoek om achter de witte lijn te blijven; hierdoor houdt iedereen zicht op het zwemmen.

Voor het opnemen van de gezwommen tijden hebben we nog een aantal tijdwaarnemers (klokkers) nodig. Dit kun je ook aangeven op het inschrijf formulier of via de e-mail. Mocht we gebruik willen maken dan nemen we een paar dagen voor de clubkampioenschappen contact met je op.

Wij hopen op een gezellige en geslaagde avond!!!

De activiteitencommissie.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 9