Laatste nieuws

In maart gaan de zwemlessen en activiteiten niet door

14 maart 2020
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden, 

In navolging van de voorgaande afgelasting van de zwemavond (de survivalles en clubkampioenschappen) én de nieuwe richtlijnen van het RIVM en de KNZB hebben wij moeten besluiten om in maart géén zwemlessen te geven en tevens lassen we alle activiteiten af. Dit betekent dat het geplande 16+ uitje op 28 maart niet doorgaat. Indien je je hiervoor al had opgegeven, door de eigen bijdrage te betalen, dan wordt dit geld zo spoedig mogelijk teruggestort. De activiteitencommissie zal bekijken of dit 16+ uitje verplaatst kan worden naar een ander moment binnen dit zwemseizoen. Dit gebeurd dan middels een nieuwe uitnodiging, waarbij je jezelf weer kunt opgeven middels betaling van de eigen bijdrage. 

Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer we onze zwemlessen en activiteiten weer uit kunnen gaan voeren. We blijven steeds de richtlijnen van het RIVM, de veiligheidsregio's en KNZB volgen. In de besluiten die we nemen staat de gezondheid van onze leden en vrijwilligers voorop, naast het belang van onze volksgezondheid. 

We blijven iedereen informeren met een nieuwsbrief, wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. Zorg er dus voor dat je het mailadres (info@zwemverenigingbeekendonk) in je lijst met contactpersonen zet, om te voorkomen dat deze mails in je spam komen. De nieuwsberichten zullen we ook op onze website en facebook pagina plaatsen. 

We hopen iedereen voorlopig voldoende geïnformeerd te hebben. Wanneer er vragen zijn kun je die altijd per mail stellen. 

We wensen iedereen veel gezondheid toe en we hopen dat we elkaar, zo snel als de situatie dit toelaat, weer kunnen begroeten op het zwembad. 

Vriendelijke groet,
Bestuur Zwemvereniging Beek en Donk


 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden, Sinds donderdag 28 mei zijn we weer begonnen met het hervatten van het meeste van ons… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden, Bedankt voor jullie geduld de afgelopen weken, waarin je niet kon komen zwemmen. Zwemmen zorgt voor plezier,… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl
Beste leden, Zoals jullie wellicht al hebben vernomen mogen alle binnenzwembaden de deuren vanaf maandag 11 mei weer openen. Wanneer… Meer >
 
www.zwemverenigingbeekendonk.nl

update

25 april 2020
Beste leden, Afgelopen dinsdag 21 april werd tijdens de nieuwe persconferentie bekend dat er een kleine versoepeling van een aantal… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
23-09-2017 Meer >
 
 
01-08-2017 Meer >
 
 
 
03-07-2017 Meer >
 
 
 
 
 
14-03-2017 Meer >
 
 
 
 
 
04-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
23-10-2016 Meer >
 
 
 
13-10-2016 Meer >
 
 
15-07-2016 Meer >
 
 
 
 
13-04-2016 Meer >
 
 
 

Locatie

Zwembad Drie Essen
Parklaan 4
5741 EZ Beek en Donk
Terug naar boven