Donderdag 27 februari: ouder kind LES

18 februari 2020

Beste ouders,

Op de jaarkalender staat op 27 februari Themazwemmen genoemd.

Dit jaar is dat een ouder-kind LES avond.

We willen de ouders laten zien EN ervaren wat de kinderen oefenen in de badjes/banen.

We gaan er dan ook van uit dat alle kinderen één ouder meenemen. Het mag ook een opa, oma, oom, tante of oudere broer/zus (minimaal 16 jaar) zijn. Voor de kinderen die in het diepe zwemmen geldt dat die persoon moet kunnen zwemmen.

We starten die avond met een les waarbij de ouders samen met hun kind les krijgen op het niveau van het badje/de baan waar het kind zwemt. Na de les is er een gezamenlijke spelactiviteit in het water.

De ouders van de kinderen die zwemmen in de survivalbaan (19.45 uur) vragen we een shirt en korte broek over hun zwemkleding aan te doen.

De lessen zijn tijdens de normale lestijden.

We hopen op veel ouders die we samen met hun kinderen zien op 27 februari a.s.

Trainers zwemvereniging

Beste leden,   Op dinsdag 31 maart heeft het kabinet de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd. Dit… Meer >

Beste leden,  In navolging van de voorgaande afgelasting van de zwemavond (de survivalles en clubkampioenschappen) én de… Meer >

Beste leden, Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio's, de adviezen van het RIVM en het standpunt… Meer >