Diplomazwemmen 30 juni 2019

01 juli 2019

Zondag 30 juni 2019 mochten 53 kandidaten op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en andere familieleden, zwommen de kandidaten zo goed mogelijk om het diploma te halen. Het was een zonnige en warme dag, waardoor de kandidaten blij waren dat ze verkoeling konden zoeken in het water. Voor het publiek langs de kant van het bad was het warm. Gelukkig kregen ze af en toe een koel glaasje water aangeboden.
Met trots kunnen we zeggen dat de kandidaten allemaal hebben laten zien dat zij hard geoefend hebben om aan de eisen van de verschillende diploma’s te voldoen. De inzet van de kandidaten en trainers heeft wederom tot een spetterend resultaat geleid. Zwemvereniging Beek en Donk feliciteert de geslaagden met het behalen van het zwemdiploma.

Diploma A certificaat: Anna en Sem
Diploma A: Hugo, Dana, Zin, Jethro, Hille, Wendy, Delin, Femke, Bam, Abdulahe, Sada, Ali, Cilvana en Belal,
Diploma B: Melany, Noralin, Meike, Fanuel, Pleun, Dermas, Waylon, Jersey, Haben en Faniel
Diploma C: Coen, Tijs, Luuk, Bram, Hailey, Luuk, Marit, Nora, Tim, Tygo, Saar, Kiril, Fnan, Omran, Nawras en Sterre
Zwemvaardigheid 1: Connor en Sanne
Zwemvaardigheid 2: Esmee, Tycho en Sanne
Zwemvaardigheid 3: Jolijn, Senna en Lynn
Snorkelen 1: Fleur, Leko en Nienke

Zwemvereniging Beek en Donk bedankt alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het weer een geslaagde dag was!

Bij de uitreiking van het zwemdiploma werden de geslaagden verrast met een gesponsord muntje van IJssalon De Verrassing uit Beek en Donk. Het muntje kon bij De Verrassing ingeruild worden voor een heerlijk ijsje! We hopen dat de ijsjes goed gesmaakt hebben!

Beste leden, ouders/verzorgers, Het zwemseizoen is afgesloten en ook de schoolvakantie is begonnen! We kijken terug op een leuk… Meer >

Zwemvereniging Beek en Donk heeft donderdag het zwemseizoen afgesloten met 2 zwemuren vol speelplezier. Alle leden mochten hun ouder,… Meer >

Beste leden, Donderdag 4 juli is het alweer de laatste zwemavond van ons seizoen 2018-2019!  De afsluiting van dit seizoen… Meer >

Oproep aan alle leden! Breng jouw stem uit en steun Zwemvereniging Beek en Donk!   Rabobank Peel Noord organiseert wederom… Meer >