Nat 'carnavalspekske' bij de Zwemvereniging!

01 maart 2019

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook met hun ‘carnavalspekske’ te water! De zwemlessen werden in carnvalssfeer gehouden. Er stond carnavalsmuziek op, er was een heuse polonaise door het water, er werden spelletjes gedaan, er werd gedanst, van de kant gesprongen en er waren vooral veel enthousiaste leden!

Voor de best verkleedde zwemmer uit elk badje en uit elke baan was er een snoepzak als prijs! Alle leden kunnen inloggen op de website om de foto’s van deze carnavalsles te bewonderen.

Zwemvereniging Beek en Donk bedankt Elsina en Marloes voor de organisatie van deze avond. In de kleedkamers werd er al besproken welke outfit volgend jaar zal worden aangetrokken. Dus. . . Volgend jaar weer?!

Oproep aan alle leden! Breng jouw stem uit en steun Zwemvereniging Beek en Donk!   Rabobank Peel Noord organiseert wederom… Meer >

Op donderdagavond 21 maart stond de zwemavond van zwemvereniging Beek en Donk in het teken van een survivalles en de jaarlijkse… Meer >

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in… Meer >

Zondag 27 januari mochten 47 kandidaten van de Zwemvereniging op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders,… Meer >