Op bezoek bij Was- & Strijkerij Jaantje

01 februari 2019

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in Aarle-Rixtel.

Jaantje is een dagbestedingslocatie waar mensen met een verstandelijke beperking wassen, vouwen en strijken op een veilige, leuke en gezellige werkplek. En gezellig was het zeker!
Wendy van der Burgt (begeleider dagbesteding) leidt ons rond. Nicoline werkt vandaag en vertelt over haar werk bij Jaantje. Ook legt ze de kinderen enthousiast uit wat er allemaal komt kijken bij het wassen en strijken. En dat valt nog niet mee hoor. Er wordt gewerkt met een vast proces waardoor de was ook weer bij de juiste eigenaar terecht komt.
De kinderen van Zwemvereniging Beek en Donk zijn enorm nieuwsgierig en hebben veel vragen. Ook mogen ze met behulp van een vouwplankje netjes leren vouwen, en dat is best een precies werkje, maar daar weten de mensen van Jaantje wel raad mee. De middag eindigt met een glaasje ranja en een koekje. Dank voor de gastvrijheid Wendy, Nicoline en de rest van het team!

Beste leden, Donderdag 4 juli is het alweer de laatste zwemavond van ons seizoen 2018-2019!  De afsluiting van dit seizoen… Meer >

Oproep aan alle leden! Breng jouw stem uit en steun Zwemvereniging Beek en Donk!   Rabobank Peel Noord organiseert wederom… Meer >

Op donderdagavond 21 maart stond de zwemavond van zwemvereniging Beek en Donk in het teken van een survivalles en de jaarlijkse… Meer >

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook… Meer >