Bedankt 'Helpende Handjes' Kwizut!

25 januari 2019
“En als wij dan allen tot aan den kraag gevuld zijn, en verlangen naar onze slaap, rest ons ons alleen nog te zeggen..."DANK"... DANK gij allen. ..
Nondejuh wat was dit een héél gaaf feest!
Ongekend in beleving, ongekend het enthousiasme van de artiesten, de vrijwilligers zonder uitzondering, het genot waarmee wij, KWIZUT, intens van JULLIE hebben genoten.”

Bovenstaande quote van Kwizut zegt alles. Wat een fantastisch feest is er door de inzet van de 'Helpende Handjes' neergezet! Ieder compliment voor de feestavond is een compliment voor de 'Helpende Handjes', voor ons allen.

In het weekend van het Kwizut feest hebben we laten zien hoe twee verenigingen zich kunnen verenigen tot één team. Een samenwerking die toont dat, wanneer je samen de krachten bundelt, je een ongekende prestatie kan neerzetten en alle verwachtingen kan overtreffen.

Trots zijn wij op iedereen die heeft bijgedragen, in het groot en in het klein, aan het succes wat in het Kwizut geschiedenisboek wordt geschreven als “het vetste Kwizutfeest ooit!”.

Dank, dank, dank!! Met een hele diepe buiging!

Beste leden, ouders/verzorgers, Het zwemseizoen is afgesloten en ook de schoolvakantie is begonnen! We kijken terug op een leuk… Meer >

Zwemvereniging Beek en Donk heeft donderdag het zwemseizoen afgesloten met 2 zwemuren vol speelplezier. Alle leden mochten hun ouder,… Meer >

Zondag 30 juni 2019 mochten 53 kandidaten op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders, verzorgers, opa’s en… Meer >

Beste leden, Donderdag 4 juli is het alweer de laatste zwemavond van ons seizoen 2018-2019!  De afsluiting van dit seizoen… Meer >