Bedankt 'Helpende Handjes' Kwizut!

25 januari 2019
“En als wij dan allen tot aan den kraag gevuld zijn, en verlangen naar onze slaap, rest ons ons alleen nog te zeggen..."DANK"... DANK gij allen. ..
Nondejuh wat was dit een héél gaaf feest!
Ongekend in beleving, ongekend het enthousiasme van de artiesten, de vrijwilligers zonder uitzondering, het genot waarmee wij, KWIZUT, intens van JULLIE hebben genoten.”

Bovenstaande quote van Kwizut zegt alles. Wat een fantastisch feest is er door de inzet van de 'Helpende Handjes' neergezet! Ieder compliment voor de feestavond is een compliment voor de 'Helpende Handjes', voor ons allen.

In het weekend van het Kwizut feest hebben we laten zien hoe twee verenigingen zich kunnen verenigen tot één team. Een samenwerking die toont dat, wanneer je samen de krachten bundelt, je een ongekende prestatie kan neerzetten en alle verwachtingen kan overtreffen.

Trots zijn wij op iedereen die heeft bijgedragen, in het groot en in het klein, aan het succes wat in het Kwizut geschiedenisboek wordt geschreven als “het vetste Kwizutfeest ooit!”.

Dank, dank, dank!! Met een hele diepe buiging!

Oproep aan alle leden! Breng jouw stem uit en steun Zwemvereniging Beek en Donk!   Rabobank Peel Noord organiseert wederom… Meer >

Op donderdagavond 21 maart stond de zwemavond van zwemvereniging Beek en Donk in het teken van een survivalles en de jaarlijkse… Meer >

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook… Meer >

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in… Meer >