Bedankt 'Helpende Handjes' Kwizut!

25 januari 2019
“En als wij dan allen tot aan den kraag gevuld zijn, en verlangen naar onze slaap, rest ons ons alleen nog te zeggen..."DANK"... DANK gij allen. ..
Nondejuh wat was dit een héél gaaf feest!
Ongekend in beleving, ongekend het enthousiasme van de artiesten, de vrijwilligers zonder uitzondering, het genot waarmee wij, KWIZUT, intens van JULLIE hebben genoten.”

Bovenstaande quote van Kwizut zegt alles. Wat een fantastisch feest is er door de inzet van de 'Helpende Handjes' neergezet! Ieder compliment voor de feestavond is een compliment voor de 'Helpende Handjes', voor ons allen.

In het weekend van het Kwizut feest hebben we laten zien hoe twee verenigingen zich kunnen verenigen tot één team. Een samenwerking die toont dat, wanneer je samen de krachten bundelt, je een ongekende prestatie kan neerzetten en alle verwachtingen kan overtreffen.

Trots zijn wij op iedereen die heeft bijgedragen, in het groot en in het klein, aan het succes wat in het Kwizut geschiedenisboek wordt geschreven als “het vetste Kwizutfeest ooit!”.

Dank, dank, dank!! Met een hele diepe buiging!

Beste leden,   Op dinsdag 31 maart heeft het kabinet de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd. Dit… Meer >

Beste leden,  In navolging van de voorgaande afgelasting van de zwemavond (de survivalles en clubkampioenschappen) én de… Meer >

Beste leden, Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio's, de adviezen van het RIVM en het standpunt… Meer >

Richtlijnen Corona Virus