Bedankt 'Helpende Handjes' Kwizut!

25 januari 2019
“En als wij dan allen tot aan den kraag gevuld zijn, en verlangen naar onze slaap, rest ons ons alleen nog te zeggen..."DANK"... DANK gij allen. ..
Nondejuh wat was dit een héél gaaf feest!
Ongekend in beleving, ongekend het enthousiasme van de artiesten, de vrijwilligers zonder uitzondering, het genot waarmee wij, KWIZUT, intens van JULLIE hebben genoten.”

Bovenstaande quote van Kwizut zegt alles. Wat een fantastisch feest is er door de inzet van de 'Helpende Handjes' neergezet! Ieder compliment voor de feestavond is een compliment voor de 'Helpende Handjes', voor ons allen.

In het weekend van het Kwizut feest hebben we laten zien hoe twee verenigingen zich kunnen verenigen tot één team. Een samenwerking die toont dat, wanneer je samen de krachten bundelt, je een ongekende prestatie kan neerzetten en alle verwachtingen kan overtreffen.

Trots zijn wij op iedereen die heeft bijgedragen, in het groot en in het klein, aan het succes wat in het Kwizut geschiedenisboek wordt geschreven als “het vetste Kwizutfeest ooit!”.

Dank, dank, dank!! Met een hele diepe buiging!

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in… Meer >

Zondag 27 januari mochten 47 kandidaten van de Zwemvereniging op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders,… Meer >

Beste leden, Graag willen wij met deze nieuwe 'wist je dat...' nieuwsbrief weer een aantal zaken bij jullie onder de… Meer >

Beste leden, beste ouders/verzorgers, We zijn alweer een aantal weken gestart met het nieuwe zwemseizoen. Tijd voor weer een nieuwe… Meer >