Vakantie en nieuwe jaarkalender

04 juli 2018

Beste leden, ouders/verzorgers,

Het zwemseizoen is afgesloten en ook de schoolv
akantie staat voor de deur! We kijken terug op een leuk seizoen waarin we met plezier zwemles hebben gegeven en waarin er leuke activiteiten (zowel binnen als buiten als het bad) hebben plaatsgevonden.

Wij sluiten dit seizoen af met een aantal ‘wist je datjes’;

Wist je dat….;

- Er onderwater foto's op onze website staan die tussen 19:45-20:45 uur gemaakt zijn tijdens de seizoenafsluiting. Alle ingelogde leden kunnen deze bekijken onder het kopje 'fotoalbums'.
- We John (de vader van ons lid Finn) willen bedanken voor het maken van deze foto's!
-
Onze nieuwe jaarkalender op de homepage van onze website staat. Je hem ook kunt openen via deze link.
- We al onze leden een zwemveilige zomervakantie toewensen met de volgende 'wist je dat' tips:

* je kinderen zonder zwemdiploma nooit zonder toezicht in of bij het water (zelfs niet bij ondiep water) moet laten.
* kinderen met het Zwemdiploma A zwemveilig zijn in zwembaden zonder attracties.
* kinderen met Zwemdiploma B zwemveilig zijn in zwembaden met attracties.
* kinderen met Zwemdiploma C zwemveilig zijn in zwembaden met attracties en ook in het open water (excl. de zee en grote rivieren).
* de zee en grote rivieren erg onvoorspelbaar zijn vanwege (sterke) stromingen, grote temperatuurverschillen en plotselinge golslag.

* je nooit in de zee mag gaan indien de rode vlag is gehesen! Er geldt dan een door strandwachters uitgebracht verbod om te zwemmen.

- wij nog steeds op zoek zijn naar een nieuw bestuurslid, met voorkeur iemand die ons wil helpen met sponsorwerving of de functie van secretaris wil gaan invullen. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen kun je mailen naar voorzitter@zwemverenigingbeekendonk.nl

- wij jullie met bovenstaande ‘wist je datjes’ een zwemveilige zomervakantie willen toewensen…. !

- we onze leden graag weer terug zien op donderdag 23 augustus 2018!

Spetterende groet,
Team Zwemvereniging Beek en Donk

Beste leden, beste ouders/verzorgers,   We zijn alweer een aantal weken gestart met het nieuwe zwemseizoen. Tijd voor weer… Meer >

Beste Leden, Dit jaar heeft de kwizut organisatie ons, samen met volleybal vereniging Bedovo gevraagd voor de helpende handjes te… Meer >