Spetterende seizoenafsluiting

29 juni 2018

Zwemvereniging Beek en Donk heeft donderdag het zwemseizoen afgesloten met een uur vol speelplezier. Alle leden mochten hun ouder, broer, zus, vriendje of vriendinnetje meenemen om op een gezellige manier het zwemseizoen af te sluiten. De leden zonder zwemdiploma hebben zich een uur lang vermaakt in het ondiepe water waar allerlei zwemkunsten werden gedemonstreerd en waar heerlijk werd gespeeld. De leden met een zwemdiploma mochten ook in het diepe zwemmen en zij hebben lekker met een mat en strandballen gespeeld, voorwerpen van de bodem opgedoken of spetterende bommetjes gemaakt waarbij de trainers op de kant niet altijd droog bleven. Iedereen heeft zich heerlijk vermaakt! Met de volwassen leden hebben heeft de vereniging het seizoen met een drankje en een hapje afgesloten op het terras bij Café Thuis. De zwemvereniging bedankt Café Thuis voor de sponsoring van de drankjes en heerlijke bittergarnituur.

Tot slot willen we laten weten dat onze trainers Bas, Inge en Jeroen opnieuw geslaagd zijn voor hun herhalingsexamen ZRZ (Zwemmend Redden voor Zwembaden). Daarnaast hebben onze trainers, Annelies, Elsina en Joyce een cursus gebarentaal met succes afgerond vanuit Uniek Sporten de Peel. We zijn trots op deze resultaten en op de inspanning van onze vrijwilligers om de kennis en vaardigheden binnen de vereniging hoog te houden!

Zwemvereniging Beek en Donk wenst alle leden een fijne zomervakantie, met hopelijk genoeg waterpret.

Beste leden, Donderdag 4 juli is het alweer de laatste zwemavond van ons seizoen 2018-2019!  De afsluiting van dit seizoen… Meer >

Oproep aan alle leden! Breng jouw stem uit en steun Zwemvereniging Beek en Donk!   Rabobank Peel Noord organiseert wederom… Meer >

Op donderdagavond 21 maart stond de zwemavond van zwemvereniging Beek en Donk in het teken van een survivalles en de jaarlijkse… Meer >

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook… Meer >