Er is een fout opgetreden. (181213-821184)
Rabobank Clubkas Campagne - Laatste nieuws - Zwemvereniging Beek en Donk

Rabobank Clubkas Campagne

03 april 2018

Beste leden,

Bezorg de vereniging sponsorgeld!!

Rabobank Peel Noord heeft vorig jaar het sponsorbeleid herzien en heeft daarmee een nieuwe campagne gelanceerd genaamd de “Rabobank clubkas campagne”. Waar voorheen de Rabobank initiatieven steunde d.m.v. sponsoring op aanvraag gaan zij over naar een formule waar leden kunnen stemmen. Op basis van het aantal stemmen wordt er subsidie verdeeld over alle deelnemende verenigingen/instanties.

Wat moet je doen om te stemmen?

Naast het feit dat je klant van Rabobank Peel Noord bent dien je ook lid te zijn van de Rabobank. Dit is gratis en geeft je de volgende “voordelen”: meedenken met de bank, vier keer per jaar het ledenmagazine “Dichterbij” en aantrekkelijke ledenaanbiedingen. Je kan lid worden door je aan te melden via de volgende link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/stemmen

Wanneer je lid bent ontvang je per post een persoonlijke stemcode waarmee je kan stemmen. Van 5 april tot en met 30 april 2018 kun je online je stem uitbrengen via de stemmodule. Ieder Rabobank-lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club mag worden uitgebracht.

Natuurlijk stem je primair op Zwemvereniging Beek en Donk :) maar je hebt dus ook nog 4 stemmen die je kan uitbrengen op een andere vereniging. Handbalvereniging BEDO en Volleybalvereniging Bedovo doen bijvoorbeeld ook mee. Samen met hen proberen we zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Naast je stem voor de zwemvereniging, zou het fijn zijn als je BEDO en BEDOVO ook een stem gunt.

Meer informatie m.b.t. de campagne vindt je hier: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/peel-noord/sponsoring/

Hopelijk zijn jullie al lid zodat de vereniging kan profiteren van de subsidie van de Rabobank.

Alvast super bedankt voor jullie medewerking en mocht je nog vragen hebben stuur gerust een mail.

Met een groet,

Inge Lok

Penningmeester zwemvereniging Beek en Donk

Beste leden, beste ouders/verzorgers, We zijn alweer een aantal weken gestart met het nieuwe zwemseizoen. Tijd voor weer een nieuwe… Meer >