Clubkampioenschappen 2017

21 februari 2017 door Bjorn Vereijken
Beste leden,

Zoals al in het jaarrooster staat vermeldt worden op donderdagavond 16 maart a.s. voor alle leden van de zwemvereniging, met minimaal een diploma A, clubkampioenschappen gehouden.
LET OP: BIJ INSCHRIJVING VAN ACTIVITEITEN MOET JE INLOGGEN!

Op deze avond zal per leeftijdscategorie in jongens en meisjes series worden gezwommen.
Om ieder de gelegenheid te geven om uit te rusten tussen de verschillende zwemslagen in zal eerst voor elke categorie vrije slag (zwemslag naar keuze op de buik) afgewerkt worden,
daarna de rugslag (enkelvoudige rugslag, samengestelde rugslag of rugcrawl) en daarna de schoolslag.
Leden tot en met 12 jaar zwemmen 25 meter per slag, 13 jaar en ouder 50 meter per slag.

Tijdens de avond zullen er op diverse plaatsen wedstrijdschema’s hangen en liggen zodat iedereen kan volgen in welke fase van de kampioenschappen we zijn.
Na de laatste serie zullen we, in verband met enig rekenwerk, 10 à 15 minuten nodig hebben om de uitslag op papier te krijgen en over te kunnen gaan tot de prijsuitreiking (Bekers t/m 18 jaar).
Wil je mee doen aan de clubkampioenschappen dan kun je je voor 1 maart inschrijven via de website.

Om alle deelnemers aan te moedigen zou het leuk zijn als er publiek aanwezig is. Wel het verzoek om achter de witte lijn te blijven; hierdoor houdt iedereen zicht op het zwemmen.

Voor het opnemen van de gezwommen tijden hebben we nog een aantal tijdwaarnemers (klokkers) nodig. Dit kun je ook aangeven op het inschrijf formulier.

Wij hopen op een gezellige en geslaagde avond!!!

De activiteitencommissie.

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook… Meer >

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in… Meer >

Zondag 27 januari mochten 47 kandidaten van de Zwemvereniging op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders,… Meer >