Zwemvereniging Beek en Donk gaat naar America

31 mei 2016
Het was een lange reis… helemaal naar America.
Dat onze leden van zwemmen houden is ons bekend… tja, anders waren ze geen lid bij onze vereniging. En laat er nou net een prachtig zwemparadijs in America liggen; Center Parcs Het Meerdal.
Op zaterdag 28 mei stond een uitje voor onze jeugd van 9 t/m 15 jaar op de planning.
Om 15:00 uur zijn we vanuit Beek en Donk met auto’s vertrokken naar America. Om er samen een gave dag van te maken. Er is van alles te doen; familieglijbaan, wildwaterbaan, golfslagbad enz.
Het koude dompelbad was bij veel kinderen favoriet, het was ook lekker weer om even buiten te zwemmen.
Iedereen had er zin in. Gelukkig kwamen de kids ons zo af en toe verlossen van snoepjes.
Om 18:00 uur kwam iedereen volgens afspraak gezellig frietjes eten en natuurlijk een heerlijk ijsje toe… om vervolgens weer snel te gaan zwemmen.
Helaas kwam rond de klok van 21:00 uur een einde aan deze gezellige dag en kon iedereen weer moe maar voldaan huiswaarts. Jongens en meisjes bedankt voor jullie enthousiasme en tot donderdag.

Namens de Activiteitencommissie van Zwemvereniging Beek en Donk

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook… Meer >

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in… Meer >

Zondag 27 januari mochten 47 kandidaten van de Zwemvereniging op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders,… Meer >