Super leuke dag met Zwemvereniging Beek-Donk

30 mei 2017

Zwemvereniging Beek en Donk kijkt terug op een geslaagd uitje met jeugdleden van 9 t/m 15 jaar en bedankt Meike voor onderstaand verslag van dit uitje!

"Zaterdag 20 mei, ik kon niet wachten. We gingen met de kinderen van zwemvereniging Beek-Donk naar centerparcs Meerdal. We gingen om 16.00 zwemmen dus we hadden genoeg tijd om lol te maken. Er was een heerlijk geurend kruidenbad, een snelle wildwaterbaan en een buitenbad (met een heel koud klein badje erbij), Een grote waterglijbaan, een woest golfslagbad, een speelparadijs voor de kleintjes en ook nog een lekker bubbelbad om te ontspannen. Wij zijn natuurlijk overal in geweest. Na al dat leuke zwemmen hadden wij wel veel honger, daarom gingen we lekkere frietjes eten. Met een volle buik nog even anderhalf uur zwemmen, totdat we het toetje kregen. Je kon kiezen uit een raketje of een softijsje. We mochten het softijsje zelf tappen, en dat ging iets minder soepel dan gedacht. Bij ongeveer iedereen ging het fout maar het was wel heel grappig. Dan na lekker gezwommen te hebben en een boost van het ijsje te hebben gekregen was het dan helaas toch weer tijd om naar huis te gaan. Om 21.00 uur waren we weer thuis, en ik word elke keer weer verrast door ons hondje die dan blij naar me toe komt rennen en me vrolijk bespringt. Het was een top dag!"
Groetjes Meike

Beste leden, Graag willen wij met deze nieuwe 'wist je dat...' nieuwsbrief weer een aantal zaken bij jullie onder de… Meer >

Beste leden, beste ouders/verzorgers, We zijn alweer een aantal weken gestart met het nieuwe zwemseizoen. Tijd voor weer een nieuwe… Meer >

Clinic Zwemvaardigheid 1