Sponsorzwemmen €1515,80 opgehaald voor De KanjerKetting!

05 november 2016
Op donderdagavond 3 november heeft zwemvereniging Beek en Donk met het onthullen van een cheque het bedrag bekend gemaakt dat is opgehaald met het sponsor zwemmen op 13 oktober jl. Omringd door de zwemmers van het eerste lesuur werd de cheque uitgepakt waarop een prachtig bedrag van €1396,80 te zien was. Na het onthullen van de cheque bleek dat er een aantal kinderen waren die hun sponsorgeld nog niet hadden ingeleverd, waardoor het uiteindelijke bedrag op €1515,80 uit kwam! De cheque werd omringd door trotse kinderen; zij hebben samen voor kinderen met kanker een mooi gedrag bij elkaar gezwommen! Van  het opgehaalde bedrag kunnen 18 KanjerKettingen worden betaald! Zwemvereniging Beek en Donk heeft het geld inmiddels overhandigd aan De KanjerKetting en kijkt met een goed gevoel terug op deze mooie avond,  met een echt verenigingsgevoel! Voor elkaar, met elkaar! De sponsoravond is georganiseerd door twee trainers, Elsina en Bas. Zij zijn met een groot applaus van alle kinderen bedankt voor hun inzet!
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze zwemvereniging,  neem dan eens een kijkje op onze website www.zwemverenigingbeekendonk.nl, kom op donderdagavond vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een van onze zwemuren of geniet van 2 gratis proeflessen!

De zwemlessen bij Zwemvereniging Beek en Donk stonden donderdag avond 28 februari in het teken van carnaval. Veel leden gingen dan ook… Meer >

Op woensdag 30 januari 2019 bezochten enkele Aarlese zwemmertjes van Zwemvereniging Beek en Donk Was- & Strijkerij Jaantje in… Meer >

Zondag 27 januari mochten 47 kandidaten van de Zwemvereniging op voor hun felbegeerde zwemdiploma. Onder toeziend oog van ouders,… Meer >

“En als wij dan allen tot aan den kraag gevuld zijn, en verlangen naar onze slaap, rest ons ons alleen nog te zeggen..."DANK"... DANK… Meer >