Activiteitenoverzicht

Maximaal aantal deelnemers 100
Kwizut Helpende Handjes
  • Vereniging
Helpende handjes tbv de Kwizut Feestavond.

Helpende handjes tbv de Kwizut Feest.

Heb je tijd op vrijdag, zaterdag of zondag? (11, 12 en 13 januari 2019, meerdere dagen natuurlijk nog beter).
Ook ouders, partners, opa’s en oma’s zijn meer dan welkom om mee te helpen.
Meld je dan aan en beleef dit grootse evenement vanuit de kant van de organisatie.
Uiteraard is “werken” op de feestavond een feestje op zichzelf want je bent erbij en je doet mee, je wordt goed verzorgd en zeer gewaardeerd.

We hebben vele handjes nodig om het te organiseren maar we doen het niet alleen. Samen met Bedovo mogen wij dit jaar de helpende handjes bieden aan Kwizut.
Wat wordt ons gevraagd?
* Op de vrijdag (11 januari) leveren van handjes voor o.a. (op bepaalde tijden):
   - max. 20 mensen, hoofdzakelijk tussen 8.30 en 12.00 & tussen 20.00 en 23.00
   - tent opbouwen, tent inrichten, vrachtwagen halen en rijden, dranghekken halen…
* Op de zaterdag (12 januari) leveren van handjes voor o.a. (gedurende de dag en avond):
   - ca. 30 man tussen 7.00 en 17.00 & ca. 70 man van 19.00 tot 2.00 (tijden indicatief)
   - vloer in hal uitrollen , opbouwen van vanalles, inrichten tent en feestzaal, overige werkzaamheden, vrachtwagentje rijden,
     gasten opvangen buiten / controle, bemannen & controle entree, bemannen garderobe, kassa, bars, nooduitgangen en toiletten,
     verkoop food, ophalen bekers in zaal, aanvullen drank bars, opruimen zaal, technische dienst, security podium en verzorgen innerlijke mens (voor de vrijwilligers)
* Op de zondag (13 januari) leveren van handjes voor o.a. (op bepaalde tijden):
   - ca 35 man tussen 8.00 en 13.00
   - afbreken tent, podium, garderobe, bars, fietsenstalling vloer in hal oprollen,

Eventueel zijn er een paar mensen nodig voor de opstart op de Kwizut avond zelf, dit zal beperkt zijn.

Wat levert het op?
Sowieso een fantastisch gaaf feest waar jij co-creator van bent!
En nog een feest(je)… we organiseren ook een “feestavond” voor de vrijwilligers.
Kwizut koestert de vrijwilligers en zorgt goed voor ze, ook tijdens de activiteiten.
Daarnaast krijgt de vereniging een donatie van Kwizut die vrij te besteden is. Wij gaan dat inzetten voor:
  - nieuwe materialen voor de komende jaren;
  - extra bijdrage voor de activiteiten voor de leden;
  - bijdrage aan de viering van het aankomende 50 jarig bestaan van de vereniging.

Laat ons niet in de steek en meld je aan?
Klik op de volgende link of stuur een berichtje naar activiteitencommissie@zwemverenigingbeekendonk.nl
met vermelding van de tijden waarop je wil en kan helpen. Heb je beperkingen waarmee we rekening moeten houden, laat het dan meteen even weten.
Voor vragen kan je terecht bij Bjorn of Joris op de zwemavonden of stuur een mailtje naar ons.

Met vriendelijke groet,

De activiteitencommissie.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Deze activiteit is al uitgeloot.