Activiteitenoverzicht

Locatie Zwemrecreatie Drie Essen
Adres Parklaan 4, 5741 EZ Beek en Donk
Clubkampioenschappen
Uitnodiging en inschrijving voor de clubkampioenschappen op donderdag 21 maart.

Beste leden,

Zoals op de jaarkalender staat vermeld; worden op donderdagavond 21 maart a.s. voor alle leden van de zwemvereniging, met minimaal een diploma A, clubkampioenschappen gehouden.

Tijdens de komende zwemavonden wordt regelmatig aandacht gegeven hiervoor. Denk aan het oefenen van de startsprong en het doen van oefenwedstrijdjes. We hopen dat iedereen mee doet, dat is natuurlijk het leukste voor iedereen.

Vereiste van deelname aan de clubkampioenschappen:

De avond zelf:

De clubkampioenschappen worden in één avond georganiseerd. De prijsuitreiking zal ook op deze avond plaatsvinden aansluitend aan het zwemmen.

Er wordt per leeftijdscategorie in jongens en meisjes series worden gezwommen;

1. vrije slag (zwemslag naar keuze op de buik)
  2. rugslag (enkelvoudige rugslag, samengestelde rugslag of rugcrawl)
  3. schoolslag

Leden t/m 12 jaar zwemmen 25 meter per slag, 13 jaar en ouder zwemmen 50 meter per slag.

Het kan voorkomen dat je kind tijdens de wedstrijd met oudere/jongere kinderen moet zwemmen, maar je kind wordt in zijn/haar eigen categorie beoordeeld op het wedstrijdschema.

Tijd:

De clubkampioenschappen begint om 19.15 uur (voor onze leden t/m 14 jaar) en duurt tot maximaal 20.45 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers.

We zijn erop bedacht dat onze jonge leden toch op tijd naar bed moeten, en als het enigszins kan, wordt de eindtijd naar voren gehaald.

Maar bedenk wel hoe bijzonder het is om mee te strijden voor die prachtige bekers.

Iedereen heeft prijs, maar zorg dat je je op tijd opgeeft, geen opgave is niet mee doen!

De zwemmers van de G-baan zwemmen ook van 19.15 tot ca. 20.45 uur.

Leden vanaf 15 jaar zwemmen voor der eer en een prachtige medaille en starten rond 20:45 uur.

Hulp van enkele ouders:

Voor het opnemen van de gezwommen tijden hebben we nog een aantal tijdwaarnemers (klokkers) nodig. Dit kun je ook aangeven op het inschrijfformulier of via de e-mail.
Het is niet moeilijk en je wordt met een ervaren klokker geplaatst.

Mochten we gebruik willen maken van dit aanbod, dan nemen we contact met je op, een aantal dagen voor de clubkampioenschappen.

Om alle deelnemers aan te moedigen zou het leuk zijn als er publiek aanwezig is.

Wel het verzoek om achter de witte lijn te blijven; hierdoor houdt iedereen zicht op het zwemmen.

Wij hopen op een gezellige en geslaagde avond!!!

De activiteitencommissie

LET OP: voor leden die niet meedoen aan de clubkampioenschappen vervalt de wekelijkse zwemles.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 19